Verkoop boek Tijdelijke Tekeningen

Met het onderstaande formulier kan je het boek Tijdelijke Tekeningen bestellen. De prijs is €45,- excl. verzendkosten. Specificaties: 136 pagina’s, Zwitserse binding, zilverfolie op het omslag. Op aanvraag is een Engelstalige bijlage beschikbaar.

 

You can order the book ‘Tijdelijke Tekeningen’ using the form below. The price is €45,- excl. shipping costs. Specifications: 136 pages, Swiss binding, silver foiling on cover. On request, an English-language appendix is available.

 

 

 

Bestelformulier boek verkoop

Losse verkoop van de foto's. Alle landschapstekeningen zijn te koop in ieder gewenst formaat, met of zonder passe-partout en al of niet ingelijst. Ik reken een vaste ‘royalty’ prijs van € 200,- per foto. Hoe duur het uiteindelijk wordt, hangt helemaal af van de verdere afwerking en het formaat. Ik laat mijn werk afdrukken bij WhiteWall (www.whitewall.nl). Wat afwerking en presentatie betreft is er heel veel mogelijk, neem even een kijkje op hun site. Voor eventuele vragen graag contact via de mail: nicolaaslaan@gmail.com